Muži ukončili podzim na domácí půdě duelem s TJ Plzeň Litice

Sobotní poslední podzimní utkání hrané na domácí s týmem Litic, bylo po celou dobu jasně v rukách soupeře. Nám se sice dařilo být relativně houževnatým protivníkem, ale na naše góly to nestačilo. V konečném součtu jsme si tak připsali prohru 0:4.

Podzimní část venkovní sezóny byla pro náš omlazený kádr velice zajímavá. Pro mě osobně v roli trenéra bych řekl, že až experimentální. Tým se ujal nového herního systému, který jsem se snažil během utkání aplikovat, velice rychle a za mě i efektivně. Proti silnějším celkům jsme většinou hráli do poloviny hrací doby relativně vyrovnanou partii. Bohužel díky naší kondici, jsme nedokázali udržet dané tempo a soupeř nás většinou přehrál. S tím „lehce souvisí“ i tréninková morálka našich borců a to ať již těch mladších, ale i těch starších. Tam bych hledal hlavní důvod našeho kondičního výpadku v druhých polovinách většiny duelů. Z pohledu hráče pak musím říct, že naše výsledky jsou sice těsné, ale s ohledem na naši střeleckou efektivitu na výhry nedostatečné. Do jarní části soutěže musíme, ale přeci jenom výrazně zlepšit disciplínu a píli. Uvidíme jak se popereme s halovou soutěží.

Aby to nevypadalo tak negativně, tak musím konstatovat, že tým pomalu získává zkušenosti a věřím, že to bude jen lepší a lepší. Děkuji naším hostujícím klukům za výpomoc. Borci z Mnichovic a ze Slavie k nám moc dobře zapadli. I přes vše již zmíněné bych rád touto cestou poděkoval celému týmu za podzimní část soutěže, kde ukázal, že snaha hrát hokej je na jeho straně.

Autor: Jiří Kulička 

Muži ukončili podzim na domácí půdě duelem s TJ Plzeň Litice