Muži si v sezóně 2023/2024 zahrají v hale 1. ligu

V posledních dvou kolech letošní halové extraligy mužů jsme nastoupili v oslabené sestavě a smíření s tím, že to bude těžký boj. SK Slavie a PH Litice jsou přeci jen jedni z nejlepších mužstev co může česká extraliga nabídnout.

Výsledky dopadly tak jak dopadly, ale bojovali jsme do posledního dechu. I když skóre v obou duelech vypadá hrůzostrašně, tak to objektivně vzato s ohledem na okolnosti nebyl z naší strany zas tak špatný výkon. V základní části sezóny bereme po zisku tří bodů poslední příčku, tím pádem sestupujeme do 1. ligy. 

Věřím ale, že to našemu mladému týmu nakonec dost pomůže. Naši dorostenci odvedli super práci a hlavně ukázali skvělý herní posun. Máme i důstojné individuální výsledky viz tabulka střelců. Do příští halové sezóny budeme nastupovat s hlavou vztyčenou vzhůru a budeme útočit na první místo v tabulce a následný návrat do extraligy.  

Teď je na řadě se správně připravit na jarní část venkovní sezóny, abychom mohli ukázat co v nás je. Ještě jednou děkuji všem klukům a držím nám palce do budoucna.

Autor: Jiří Kulička

Foto ilustrační

Muži si v sezóně 2023/2024 zahrají v hale 1. ligu