Turnaje

Vánoční bowlingový turnaj – tradice založena

V neděli 19. prosince 2021 se naši malí i velcí hokejisté, trenéři a rodiče sešli v zábavním centru A-sport. Svoje hokejky vyměnili za bowlingové koule a poměřili síly tentokrát v něčem jiném než v hokeji.

Na osmi drahách se uskutečnil vánoční turnaj týmů, v kterých byli namíchání hráči všech věkových kategoriích. Pro srovnání výkonnosti mladších se staršími, byly nastaveny handicapy. Složení týmů tak bylo přibližně vyrovnané.

Ve dvou soutěžních kolech jsme viděli řadu pěkných výkonů. Mezi nejmenšími dominoval Šimon Pražák s náhozy 57 a 65, mezi staršími pak Roman Vacek (112 a 102).

Nejvyšší nához mezi nejmenšími měl Max Černý – 75, mezi staršími Tobiáš Chládek – 123 a Valča Labuťová – 122. Absolutně nejvyšší číslo naházel Kuba Pražák – 135, ale jako dospělý už byl mimo individuální tabulky. Nejlepším týmem se stali „Žrouti“, s 917 body před týmem „Jelita a kopyta“ (877) a týmem „Ďáblovy koule osudu“ (866).

Složení jednotlivých týmů najdete v přiložené fotogalerii i s kompletními výsledky. Myslím, že výsledky turnaje nejsou, ale až tak důležité. Především je fajn, že jsme se sešli v takovém hojném počtu, dobře jsme se bavili a společně se rozloučili s pro nás úspěšným rokem 2021. A pevně doufáme, že jsme založili novou klubovou tradici předvánočních bowlingových turnajů.

Užijte si všichni vánoční svátky, ať najdete pod stromečkem to, po čem jste toužili, ale hlavně si odpočiňte, ať se můžeme všichni v plné síle potkat na trénincích a utkáních v nadcházejícím roce 2022.

Rozloučím se bowlingovým pozdravem: „Ať to padá …“.

Autor: Martin Chládek

Vánoční bowlingový turnaj – tradice založena